Geschiedenis

1989

Serge ROSAVIANI koopt het familie bedrijf “ANDRE HERIN” over voor de waarde van de klanten en van het personeel.

1991

Het gebouw van Montignies-sur-Sambre is te klein geworden, daarom verhuisd Charleroi Salaisons naar zijn huidige site in een nieuw gebouw van 1200m².

1997

Na de uitbreiding van het assortiment uit België, Italië, Nederland en Frankrijk richt Charleroi Salaisons een koopgroep AVVANTY op. Deze groep staat toe om een nieuw productassortiment op basis van een nauwkeurig lastenboek te creëren.

1999

Na het succes van het Belgische assortiment AVVANTY integreert Charleroi Salaisons een Franse groep GRANCOEUR. Deze groep staat toe om de Franse producten te ontwikkelen.

2006

Voor de 3de keer in haar geschiedenis wordt het gebouw te klein en Charleroi Salaisons vergroot het gebouw naar een oppervlakte van meer dan 2000m² en opent een diepvriesafdeling.

2008

Om aan de vraag te beantwoorden, opent Charleroi Salaisons een verse VLEES afdeling voornamelijk met buitenlands rundvlees maar ook met varken, gevogelte en wild.

2011

Bezorgt om de gezondheid van de verbruikers in samenspraak met andere spelers richt Charleroi Salaisons een exclusief gamma fijne vleeswaren “COLUMBUS” op. Dankzij een evenwicht omega 3 – omega 6 beschermt deze de gezondheid met respect voor de smaaktraditie.

2013

Het verhaal gaat verder….

CHASAL

Rue Brisack, 7
B-6001 MARCINELLE
Tel.: +32 (0)71 44 85 80
Fax: +32 (0)71 44 85 81
Open van maandag tot vrijdag van 7u tot 17u